GARANTII COMERCIALE

Certificatul de garantie oferit odata cu achizitionarea acumulatorului trebuie validat (in cazul acumulatorilor de pornire, prin verificarea incarcarii instalatiei electrice a autovehiculului la un service autorizat) si pastrat alaturi de factura de achizitie, pe toata durata perioadei de garantie.
Acumulatorul cu defect de fabricatie constatat in perioada de garantie va fi inlocuit gratuit cu un acumulator de aceeasi capacitate, care beneficiaza in continuare de garantie pe perioada ramasa. In cazul in care nu exista produse similare in stoc, se va returna contravaloarea produsului reclamat si inlocuit in termen de garantie. 

Obligatiile cumparatorului:

 • acesta are obligatia de a completa in prealabil Formularul de reclamatie
 • de prezenta acumulatorul curat, in stare incarcata,
 • de a pune la dispozitia VESNA cerificatul de garantie si documentul de achizitie (factura).

Se pierde dreptul de garantie si nu se inlocuiesc acumulatorii in urmatoarele cazuri:
-nu sunt insotiti de acte originale,
-lipsa, distrugerea sau modificarea datelor inscrise de producator pe acumulator,
-nu prezinta viza de verificare a instalatiei electrice in termenul prevazut in certificatul de garantie,
-au carcasele sparte (explodate) sau bornele deteriorate,
-sunt inghetati sau au placile deformate dupa inghet,
-au fost folositi necorepunzator printr-o alegere diferita de specificatia tehnica a vehiculului/echipamentului sau sistemului in folosinta,
-urme de supraincarcare sau suprasolicitare (dopuri cu depuneri de masa activa, densitati variate de la un element la altul, electrolit colorat, nivelul electrolitului sub limita admisa (15 mm deasupra placilor), urme de sulfatare.

Atentie! Costurile de remediere ale eventualelor reclamatii nefondate vor fi suportate de catre client. Acumulatorii vor fi diagnozati exclusiv de catre firma vanzatoare.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 din Romania (aplicabila persoanelor fizice). In cazul returului, produsele se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate (fara urme de montaj), in termen de 5 zile lucratoare de la primire.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosindu-se acelasi serviciu de transport prin care s-a facut expeditia. VESNA va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului (a se completa Formularului de retur). Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc., cauzate de client sau de proasta manipulare a transportatorului.
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unor notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca VESNA nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului.
VESNA poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., pentru aducerea lor la starea initiala. Aceste taxe pot avea o valoare cuprinsa intre 5-50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare a formei initiare a produsului/coletului.

In situatia in care doresti sa returnezi un produs achizitionat de pe www.acumulatori.ro, te rugam sa completezi Formularul de retur.

Vezi aici conditiile de depunere si de solutionare a unei reclamatii.

Primul pas e sa indeplinesti criteriile de acordare a garantiei, sa completezi Formularul de reclamatie si mai apoi sa respecti pasii indicati pentru trimiterea acumulatorului reclamat spre diagnozare.

Produsele reclamate vor fi tratate in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare.

AUTO

garantie acumulatori
24 / 36 luni
 • in functie de marca si gama

SEMITRACTIUNE

garantie acumulatori
12 luni
 • se aplica pentru toate produsele

MOTO

garantie acumulatori
6 luni
 • se aplica pentru toate produsele

GREEN

garantie acumulatori
12 luni
 • se aplica pentru toate produsele

STATIONARE

garantie acumulatori
12 luni
 • se aplica pentru toate produsele

SOLARE

garantie acumulatori
12 luni
 • se aplica pentru toate produsele

400327 Cluj-Napoca str.Fantanele nr.7 bl.A sc.3 parter    〉    +40 364 800 396  /  +40 745 204 633 /  +40 723 388 412   〉    office@vesna.ro     〉   Program: L-V 8:30-16:30

Ⓒ 2022 Design amplan / Copywrite VESNA

VESNA GC SRL - J12/1596/2009 - RO25871352

0
  0
  Cosul meu
  Cosul tau e golInapoi la Magazin